| Artık Daha Güçlüyüz |
|
|
|
| Yazar admin | |
| Cumartesi, 29 Kasım 2008 11:29 | |
|
Değerli arkadaşlar, Kasım ayı içerisinde ülkemizin merkezi başkentimiz Ankara da güzel bir ilke imza attık. Karayolları 4. Bölge Müdürlüğünde yetkiyi alarak işyeri temsilci odamızın açılışını yaptık. Bu ilkin tüm ülke geneline yayılarak genişlemesi ve sendikamızın gücüne güç katması noktasında hepimize hayırlı olmasını dilerim. Karayolları geleneğinde bir ilke imza atarak bu güne kadar olanlar içerisinde daha iyisini yapmak bizler nasip oldu bu gurur tabi ki hepimizindir. Bu noktada gerekli desteğini bizlerden eksik etmeyen başta Genel Başkanımız Sayın Necati Alsancak ve genel merkez yönetim kurulu üyelerimize, Şube Başkanımız Sayın Sancar Doğanay ve şube yöneticilerime teşekkür ediyorum. Ayrıca Bölge müdürümüz ve müdür yardımcılarımızın da gösterdikleri hassasiyetten dolayı şahsiyetlerine ayrıca teşekkür ederim. Karayolları çalışanlarının sorunları ile ilgili bugüne kadar çözülme noktasında hiç bir ilerleme kaydedilmemiş sadece hükümetin genelde memurlara verilen hakları ile sınırlı kalmıştır. Kurumdan ayrıca ilave kazanımlar hiç olmamıştır. Bunun nedenlerini çok iyi değerlendirelim. Çözümünün getirilmesi için, karayolları genelinde yetkinin ehil ellere geçme zamanı gelmiştir. Karayollarında çalışan ve üyemiz olan arkadaşlarımızın önümüzdeki yetki dönemine kadar, her birinin bir arkadaşını sendikamıza üye yapması demek, yetkinin ehil ellerde olması demektir, bu çalışmayı başaran arkadaşlarımız, ehil ellerin yetkili olmasında en büyük desteklerini vermiş olacaklardır. Bu noktada değerli üye arkadaşlarıma sesleniyorum, 4. bölge müdürlüğünde biz bunu gerçekleştirdik sıra sizde, gerekli yardım ve desteği genel merkezimiz tarafından her zaman yanınızda bulacağınızdan endişeniz olmasın, bizlere göstermiş oldukları destekten dolayı sayın genel başkanımıza bu noktada bir kez daha teşekkür ediyorum. İsmail COŞKUN TCK 4 Bölge Müdürlüğü İşyeri Temsilcisi
|