| Şehitlerimize Kuran-ı Kerim ve Hatim Duası |
|
|
|
| Yazar Administrator | |||
| Pazartesi, 26 Temmuz 2010 09:26 | |||
|
Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü iÅŸ yeri temsilciliÄŸimiz ÅŸehitlerimiz için Kuran-ı Kerim hatmi yapıldı. Cuma namazından sonra çalışanlara lokum dağıtıldı. "Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü iÅŸ yeri temsilciliÄŸimiz olarak Devletimize ve Milletimize yönelik bölücü faaliyetler gösteren terör örgütünün hain saldırıları sonucu Åžehit düşen kahraman ordumuzun mensuplarının ruhlarına ithaf’en okuduÄŸumuz Kura-nı Kerim hatmi ve 41 Yasin’i ÅŸeriflerin hatim dualarını bölge iÅŸ yerimizde bulunan mescitte 23.07.2010 Cuma günü, Cuma namazı öncesinde yapılmıştır.Cuma namazı sonrası lokum ve gül suyu ikram edilen cemaat birkez daha ÅŸehitlerimizin ruhlarına fatihalar okunmuÅŸtur. Türk İmar-Sen Genel Sekreteri Sayın Cebrail YILDIZ, Ankara 2 nolu Åžube BaÅŸkanımız Sayın Sancar DOÄžANAY, Ankara 2 nolu Åžube EÄŸitim Sekreteri Sayın Osman Mustafa KAYA, Ankara 2 nolu Åžube Mali Sekreteri Sayın Eyyup KARTALKAYA karayolları ve diÄŸer kurum çalışanları da katılmıştır. Åžehitlerimize Allahtan rahmet Ailelerine ve mensubu oldukları Türk Silahlı Kuvvetlerine baÅŸsaÄŸlığı diliyoruz.Hainlere ve eli kanlı terör örgütüne taÅŸeronluk yapanlara verilecek en iyi cevabı ise ÅŸehitlerimizin silah arkadaşı gaziler ve tabutları başında Vatan sagolsun diye haykıran aileleri vermiÅŸtir. İnanıyorumki iÅŸgal altında bile boyun eymeyen Türk milleti bu hain oyununda üstesinden gelecektir. Allah Türk milletini bu eli kanlı katillerden, bunlara yardım yataklık taÅŸeronluk yapanlardan memleket dâhilinde ve haricindeki tüm gaflet ve delalet hatta hıyanet içinde olanlardan bir an önce kurtarsın. İsmail COÅžKUN İşyeri Temsilcisi ![]() ![]()
|
Formumuzu doldurun, Temsilcilerimiz en kısa sürede üyeliğinizi gerçekleştirsin
ONLİNE ÜYELİK