• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Üye Giriþi
Home ŞUBELERDEN HABERLER ANKARA - 2 Şehitlerimize Kuran-ı Kerim ve Hatim Duası
Şehitlerimize Kuran-ı Kerim ve Hatim Duası PDF Yazdır E-posta
Yazar Administrator   
Pazartesi, 26 Temmuz 2010 09:26
Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü iÅŸ yeri temsilciliÄŸimiz ÅŸehitlerimiz için Kuran-ı Kerim hatmi yapıldı. Cuma namazından sonra çalışanlara lokum dağıtıldı.  

"Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü iÅŸ yeri temsilciliÄŸimiz olarak Devletimize ve Milletimize yönelik bölücü faaliyetler gösteren terör örgütünün hain saldırıları sonucu Åžehit düşen kahraman ordumuzun mensuplarının ruhlarına ithaf’en okuduÄŸumuz Kura-nı Kerim hatmi ve 41 Yasin’i ÅŸeriflerin hatim dualarını bölge iÅŸ yerimizde bulunan mescitte 23.07.2010 Cuma günü, Cuma namazı öncesinde yapılmıştır.Cuma namazı sonrası lokum ve gül suyu ikram edilen cemaat birkez daha ÅŸehitlerimizin ruhlarına fatihalar okunmuÅŸtur.

Türk İmar-Sen Genel Sekreteri Sayın Cebrail YILDIZ, Ankara 2 nolu Şube Başkanımız Sayın Sancar DOĞANAY, Ankara 2 nolu Şube Eğitim Sekreteri Sayın Osman Mustafa KAYA, Ankara 2 nolu Şube Mali Sekreteri Sayın Eyyup KARTALKAYA karayolları ve diğer kurum çalışanları da katılmıştır.
Şehitlerimize Allahtan rahmet Ailelerine ve mensubu oldukları Türk Silahlı Kuvvetlerine başsağlığı diliyoruz.Hainlere ve eli kanlı terör örgütüne taşeronluk yapanlara verilecek en iyi cevabı ise şehitlerimizin silah arkadaşı gaziler ve tabutları başında Vatan sagolsun diye haykıran aileleri vermiştir.
İnanıyorumki işgal altında bile boyun eymeyen Türk milleti bu hain oyununda üstesinden gelecektir.
Allah Türk milletini bu eli kanlı katillerden, bunlara yardım yataklık taşeronluk yapanlardan memleket dâhilinde ve haricindeki tüm gaflet ve delalet hatta hıyanet içinde olanlardan bir an önce kurtarsın.

İsmail COŞKUN
İşyeri Temsilcisi

Formumuzu doldurun, Temsilcilerimiz en kısa sürede üyeliğinizi gerçekleştirsin
ONLİNE ÜYELİK
Haber Gönder

ETİK HABER

Memurlar Net Haber

Faydalı Linkler

Kurumlarımız

Gazetemiz

Nisan 2010 Gazete